Modeweekend Extra koopdag

Datum: 27-03-2022

Zaterdag 26 en zondag 27 maart staat het centrum van Nijverdal in het teken van de nieuwe voorjaar en zomermode, met modeshows, extra koopdag, entertainment, shopcheques en heel veel gezelligheid. Zaterdag 26 maart is het centrum van Nijverdal het domein van de dressman en mannequins. Tijdens een wervelende modeshow zullen de nieuwste voorjaar- en zomertrends geshowd worden.

De laatste edities verrasten we iedereen met een nieuwe, originele opstelling en uitvoering van de modeshow en deze werd door iedereen zeer enthousiast ontvangen. Natuurlijk gaan we
ook nu weer voor deze nieuwe opzet waarin we zowel het Henri Dunantplein als een deel van de Grotestraat in de show betrekken. Ook dit jaar kent de show een zeer groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong en oud, van klassiek tot trendy en ook de laatste trend op het gebied van sportmode zal geshowd worden.

PRIJZEN
Tevens zijn er weer geweldige prijzen te winnen deze middag. Er worden maar liefst 4 shopcheques CHEQUES t.w.v. ieder € 50,00 verloot te besteden bij de deelnemende winkels.

SPELREGELS “SHOP CHEQUES”
Iedereen die deze middag (26 maart) een aankoop doet bij de deelnemende winkels maakt kans op één van de Shop-Cheques. Deponeer nog deze middag je aankoop bon, voorzien
van naam en telefoonnummer in de hiervoor bestemde bus bij de catwalk. Aan het eind van de laatste show (15.30 uur) worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Je dient dan wel aanwezig te zijn, anders zal een nieuwe winnaar bepaald worden.

Kom zaterdag 26 maart Op naar Nijverdal en lekker genieten van geweldige shows en originele ideeën op doen voor je voorjaar/zomer garderobe en wie weet start dit voorjaar helemaal geweldig voor jou met een te gekke prijs! De shows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Tussendoor is er genoeg tijd om meteen de winkels in te duiken en je favoriete items te scoren!

Zondag 27 maart Extra Koopdag;
Mocht je zaterdag tijdens of direct na de modeshow geen tijd hebben om je favoriete voorjaar/zomer item te scoren, dan kun je de volgende dag uitgebreid de tijd nemen en shoppen, alle modewinkels zijn dan open en het is extra gezellig met leuk entertainment en de gezellige terrassen in het centrum.

Bekijk poster