Modeshow najaar/winter

Datum: 14-09-2019

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe? Om je alvast te voorzien van de nodige najaar- en winterkriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties voor aankomend seizoen staat zaterdag 14 september in het teken van dé modeshows in het centrum van Nijverdal.

Afgelopen voorjaar verrasten Op Naar Nijverdal en de plaatselijke modezaken iedereen met een nieuwe, originele opstelling en uitvoering van de modeshow en deze werd door iedereen zeer enthousiast ontvangen. Natuurlijk gaan we ook nu weer voor deze nieuwe opzet waarin we zowel het Henri Dunantplein als een deel van de Grotestraat in de show betrekken. De show kent een zeer groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong en oud, van klassiek tot trendy en ook de laatste trend op het gebied van sportmode zal geshowd worden.

Prijzen
Tijdens het mooie modeweekend zijn er geweldige prijzen te winnen. Er worden maar liefst vier SHOP-CHEQUES verloot t.w.v. ieder €100,00, te besteden bij de deelnemende winkels. Iedereen die deze middag een aankoop doet bij de deelnemende winkels maakt kans op één van de Shop-Cheques. Deponeer nog deze middag je aankoop bon, voorzien van naam in de hiervoor bestemde bus bij de catwalk. Aan het eind van de laatste show (15.30 uur) worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Rally Shake Down
Zaterdag 14 september is het centrum van Nijverdal tegelijkertijd ook het domein van de Rally Shake Down. Als opwarmer voor de eigenlijke rally, is dit alweer de 8e keer dat de “shake down” georganiseerd wordt. Begonnen ooit met drie auto’s, zullen dit keer minimaal 20 auto’s van de diverse teams acte de presence geven op het Keizerserf. Door een hernieuwde samenwerking met de organisatie van de Hellendoorn Rally, zijn er diverse deelnemers / auto’s aanwezig. Voor het eerst zijn ook de rally info pakketten te koop bij de stand van de HR organisatie.

Kom zaterdag 14 september Op naar Nijverdal. Lekker genieten van geweldige shows, mooie auto’s en originele ideeën voor je najaar/winter garderobe. Wie weet start dit najaar helemaal geweldig voor jou met een te gekke prijs! De shows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Tussendoor is er genoeg tijd om meteen de winkels in te duiken en je favoriete items te scoren!!