Schaatsbaan Nijverdal

Datum: van 07-12-2023 tot en met 07-01-2024

Schaatsbaan Nijverdal staat voor pure gezelligheid tijdens de eindejaarsperiode. Meer dan vier weken lang beleef je warme winteractiviteiten in het centrum van ons dorp. Tijd om te gaan schaatsen met het hele gezin. Kinderen kunnen hun klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes meebrengen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond! Dus kom naar Schaatsbaan Nijverdal, want vanaf 7 december zijn we weer open.

De populaire schaatsbaan in hartje Nijverdal is een begrip in de wijde regio. Schaatsplezier voor jong en oud, ook wanneer het niet vriest. De schaatsbaan heeft altijd prima ijs en door aankleding met een knus winterterras, sfeerverlichting, kerstbomen, vuurkorven, glühwein en warme choco is het Henri Dunantplein van 7 december t/m 7 januari 2024 omgetoverd tot een waar winterparadijs. Op het ijs worden deze hele periode leuke activiteiten georganiseerd, waaronder schoolschaatsen en discoschaatsen. Maar ook peuterschaatsen, vele liveoptredens en een grote Pubquiz in de knusse tipi.

Voor wie geen zin heeft om de ijzers onder te binden, maar toch wil genieten van de unieke sfeer, is het heerlijk toeven in de gezellige tipi bij de schaatsbaan. Het is er lekker warm en met leuke optredens is het er altijd beregezellig. Kortom, een bomvol programma, dat Nijverdal goed op de kaart zet.