Doe jij ook het licht uit?

Door op 30 maart – tussen 20.30 en 21.30 uur – het licht uit te doen geven miljoenen mensen, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze planeet. En vooral over de rol van klimaatverandering als één van de grootste bedreigingen voor onze natuur.

In Nijverdal gaat het licht uit bij het Huis voor Cultuur en Bestuur, op het Henri Dunantplein en bij de winkels, restaurants en huizen die aan het plein en in het centrum zijn gelegen. Bij ZINiN, TOI TOI en De Gulle Goedzak branden alleen de kaarsen en zijn de lampen uit. Zelfs bij de voorstelling van Stef Bos in het theater zijn een deel van de avond de lampen uit en branden de kaarsen. Ook de verlichting van de toren van de RK kerk zal om 20.30 uur uitgaan.

BELEEF MEE
Beleef het mee en wees erbij zaterdagavond 30 maart! Vanaf 19.30 uur bent u welkom in het voormalige pand van Renata Delicatessen. Daar is de prijsuitreiking van de fotowedstrijd en een kop koffie/thee. Om 20.15 uur is er op het Henri Dunantplein (bij goed weer) een optreden van de dansgroep JONIconnect.
Om 20.30 uur tellen we af en gaat het licht uit!

DOE MEE
Winkeliers en inwoners van de gemeente Hellendoorn worden ook gevraagd om 20.30 uur het licht uit willen doen.
Meer info over Earth Hour: www.duurzaamhellendoorn.nl